Palvelut

Meiltä saat aina asiantuntevaa ja laadukasta palvelua kun on kyse sähköasennuksista. Toteutamme kaikki sähköasennukset sekä telejärjestelmäasennukset uudisrakennuksiin ja peruskorjaus kohteisiin. Hoidamme niin liike-, toimisto-, logistiikka- ja hotellikiinteistöt kuin julkiset tilat ja asuintalot.

Monipuoliset sähköasennukset tinkimättömällä ammattitaidolla

Omaamme pitkän kokemuksen erilaisista kohteista ja niiden vaatimista asennustöistä, näin voimme taata että asentajamme löytää ratkaisun tarpeisiisi kaikissa sähköasennustöissä.

Tarvittaessa suunnittelemme, urakoimme ja toimitamme kaikki sähköalan työt ja tarvikkeet kohteeseen. Mikäli projektissa tarvitaan muuta kuin sähköalan ammattilaista, voimme lämpimästi suositella yhteistyökumppaneitamme muihin töihin.

 

Palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti Pirkanmaan alueella, sopimuksen mukaan myös muualla.

Meille on tärkeintä asiakkaan tarpeet, aikataulu sekä budjetti. Sähkötöissä tarvitaan huolellista ammattitaitoa ja kokemusta, joten työt kannattaa teettää ammattitaitoisella yrityksellä.

Sähkötyöt

Kaikki sähköalan työt joissa tarvitaan ammattilaista. Kohteen tai ongelman koko ei ratkaise, vaan palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla ammattitaidolla ja laadulla.

Sähköurakointi

Urakoimme tarvittaessa niin vanhat kuin uudetkin kohteet, riippumatta siitä onko kohde iso tai pieni. Takaamme että työt ja dokumentointi tulee hoidettua asetusten mukaisesti.

Vikatyöt

Pienet tai isot viat hoituvat meiltä nopeasti ja ammattitaitoisesti. Tavoitat meidät monella tapaa, mutta vikatilanteissa kannattaa soittaa, niin saat avun nopeasti.

24/7 Päivystys yrityksille

Tarjoamme yrityksille 24/7 päivystyspalvelua sähkötöissä. Palvelu takaa että vikatilanteissa sähköasentaja on ilmoituksesta nopeastikin paikalla korjaamassa vikaa. Näin takaat yrityksen toiminnan myös ongelmatilanteissa.

Sähkösaneeraukset

Kohteet joissa sähköasennukset vaativat päivitystä olemme oikea valinta kohteeseen. Toteutamme työn turvallisesti ja ammattimaisesti.

Valaistustyöt

Uusimassa valaistusta energiatehokkaammaksi tai tarvitset uudiskohteeseen valoa, löydät helposti ratkaisun meidän kauttamme.